Overslaan naar content

ALD Automotive weer Great Place To Work certified

11 mei 2021 Ook in het jaar dat thuiswerken de norm werd, is ALD Automotive door haar medewerkers beoordeeld als een zeer goede werkgever. Het is de vierde keer dat ALD Automotive meedoet aan het onderzoek van Great Place to Work® Nederland. En het is de vierde keer dat de leasemaatschappij het certificaat ontvangt, waarmee de organisatie tot een van de meest aantrekkelijke werkgevers van Nederland is benoemd.

Maar liefst 90 procent van de medewerkers is het eens met de stelling dat ALD Automotive een Great Place To Work is. Van de nieuwe medewerkers vindt 93 procent ALD Automotive een hele fijne plek om te werken en voelt 95 procent zich snel welkom binnen de organisatie. Ook vindt 88 procent dat de balans tussen werk en privé goed is en heeft 92 procent het gevoel echt zichzelf te kunnen zijn.

Danielle Kruger, HR-director bij ALD Automotive is enorm blij met de erkenning. “Het vinden van de juiste balans tussen privé en werk was dit jaar een grote uitdaging voor iedereen. We hebben er met z’n allen hard aan gewerkt om daar evenwicht in te vinden. Echt geen gemakkelijke opgave met al dat thuiswerken! Ook is het fijn om te horen dat nieuwe medewerkers zich welkom voelen ondanks dat het onboarding programma anders is dan anders en zij hun nieuwe collega’s veelal eerst alleen digitaal leerden kennen. Het is voor mij het bewijs dat het niet alleen belangrijk is te faciliteren in bijvoorbeeld logistieke zaken, maar dat het sociale persoonlijk aspect bijdraagt aan goed werkgeverschap,” aldus Danielle.

Over Great Place To Work Al 35 jaar helpt Great Place To Work organisaties met het vergroten van vertrouwen op werkvloer: het meest fundamentele element van een succesvolle organisatie. Het onderzoek van Great Place To Work geeft inzicht in de beleving van medewerkers, de manier van samenwerken en het leiderschap binnen een organisatie. Great Place To Work geeft op basis hiervan verbeterpunten voor een sterke organisatiecultuur en begeleidt in de opvolging hiervan. De internationale organisatie werkt met bedrijven, non-profitorganisaties en overheidsinstanties in 60 landen op alle continenten

Via erkenning van goed werkgeverschap streeft Great Place To Work Nederland ernaar om organisaties te stimuleren hun mensen op de eerste plek te zetten en daarmee om nog meer mensen de kans te geven om te kunnen werken bij een geweldige werkgever.

Consent choices