Overslaan naar content

Onze mensen

Chris Heilgers

Sales Advisor Senior & EV Ambassador

Sinds ik kan praten heb ik het voortdurend over auto’s. Als student International Marketing bracht ik als bijbaantje leaseauto’s naar nieuwe berijders. Ik liep stage bij een sportautoverhuurder waarvoor ik nog een tijdje heb gewerkt. Vervolgens heb ik mijn eigen verhuurbedrijf voor elektrische auto’s gehad en nu ben ik bij ALD Automotive werkzaam op de afdeling business development.

Mijn passie voor auto’s gaat alle kanten op. Ik heb een passie voor klassiekers en sportauto’s, maar hou ook van de innovaties in de autosector. Met name de elektrische auto vind ik interessant. Misschien juist wel omdat de manier van rijden van deze auto’s mij als autoliefhebber heeft verrast. Ik noem mezelf dan ook altijd een petrolhead die tegen alle verwachtingen in van elektrisch rijden is gaan houden.

Sinds april 2019 werk ik bij ALD Automotive en ben met name werkzaam voor de tenderdesk. Daarnaast houd ik me bezig met alle nieuwe klanten. Ik hou ervan om voor elke klant de unieke oplossing te vinden die deze klant het beste vooruithelpt. Dat maakt dit werk ook zo leuk: geen enkele klant is hetzelfde. Daarnaast ben ik de EV Ambassador van ALD Automotive in Nederland. In deze rol kom ik regelmatig met de EV Ambassadors van andere landen bij elkaar om de ontwikkelingen in onze landen te bespreken. Zo leren we van elkaar!

Binnen ALD Automotive hangt een zeer fijne sfeer. Zowel tussen mijn directe collega’s als tussen de collega’s die ik nauwelijks spreek in mijn dagelijkse werkzaamheden. We gaan met elkaar om als één grote familie. Verder geeft ALD Automotive ook veel ruimte aan je persoonlijke ontwikkeling. Er zijn veel mogelijkheden om intern kennis op te doen, trainingen te volgen en projecten zelfstandig of met een groep op te pakken. Je krijgt veel vertrouwen, maar er wordt wel ook verwacht dat je daarmee iets doet. Hier voel ik me goed bij! Voorlopig heb ik nog genoeg te doen hier!

Consent choices