Overslaan naar content

Onze mensen

Daphne Buzeman

Product Manager

Na mijn HBO-opleiding aan de IVA Driebergen, kreeg ik – na een succesvolle afstudeerstage – een baan aangeboden bij ALD Automotive. Ik ben gestart in de functie Marketing Representative, maar inmiddels ben ik doorgegroeid naar Product Manager.

Als Product Manager ontwikkel en implementeer ik (nieuwe) marktproposities, producten en services gericht op de zakelijke- en consumentenmarkt. Daarnaast begeleid ik klant- en marktonderzoeken om deze informatie omzetten naar nieuwe mobiliteitsdiensten. Als Product Manager heb ik dagelijks contact met product experts en diverse vak afdelingen om gezamenlijk nieuwe productverbeteringen te ontwikkelen voor de klant. Mijn werkgebied is zeer breed van het genereren van ideeën, door onder andere productpilots/experimenten uit te voeren, tot het realiseren en implementeren van nieuwe diensten welke zichtbaar zijn voor onze klanten. Tot slot heb ik ook een rol in de (interne) promotie/communicatie en lead generation van producten om onze gezamenlijke doelstellingen te realiseren.

Wat ik erg leuk vind, is de samenwerking met de collega’s binnen ons marketingteam, waarbij Product Management, Innovatie, Web en Communicatie bij elkaar komen en samen optrekken met hetzelfde doel. De veelzijdigheid in activiteiten van het team Marketing & Strategy, maakt het werken op deze afdeling erg dynamisch. We zijn een relatief klein team, maar er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht, we zijn erg betrokken met elkaar. Op ons kantoor heerst er een open sfeer, het contact met collega’s is informeel en gezellig. In mijn functie vind ik de afwisseling in werkzaamheden erg prettig, waarbij mijn eigen ontwikkeling ook doorgaat: er is altijd ruimte en vrijheid voor eigen initiatief en ideeën, die je dan ook in de praktijk mag brengen in deze uitdagende en veranderende markt. Op die manier help ik ALD Automotive een rol van betekenis te laten spelen als aanbieder van totale mobiliteit toegespitst op de wensen van onze klanten.

Consent choices