Overslaan naar content

Onze mensen

Erwin Kok

Fleet Risk Manager

Ik ben sinds 1999 werkzaam bij ALD Automotive en heb sinds die tijd het bedrijf zien veranderen in een professionele organisatie met een duidelijke missie en visie op mobiliteit in de breedste zin van het woord. Werknemers zijn over het algemeen meer specialist geworden dan de generalist die ze waren en dat geldt ook voor mezelf.

Als Fleet Risk manager ben ik verantwoordelijk voor het beheersen van de restwaarderisico’s van de mobiliteitsproducten van ALD. In die rol houd ik me bezig met het voorspellen van restwaarden en met alle ontwikkelingen inzake de energietransitie is dat een steeds uitdagender opdracht geworden. Daarnaast ben ik een vraagbaak voor de organisatie voor vrijwel alles wat met de calculatie van het leasetarief te maken heeft. Omdat ALD Automotive continu bezig is met productvernieuwing en –verbetering is dat een drukke job welke ik met veel plezier mag uitvoeren. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en durf en lef worden zeer gewaardeerd.

Daar er goede mogelijkheden zijn om thuis te werken, is er voor mij een prima balans tussen werk en privé te vinden. De informele cultuur en de wijze waarop we bij ALD Automotive als collega’s met elkaar omgaan zijn voor mij andere belangrijke redenen dat ik het hier zo naar mijn zin heb.

Consent choices