Overslaan naar content

Onze mensen

Etienne van der Heijden

Partner Manager Jr.

Ik ben altijd al een Petrolhead geweest. Zolang het wielen en een motor heeft is mijn interesse al gewekt. Na mijn afstudeerstage bij Renault Nederland wist ik het dan ook zeker; ‘Ik moet in de Automotive gaan werken’.

Het was dan ook voor mij een logische stap om te solliciteren bij ALD. Toen ik solliciteerde, en nu nog steeds, is het een bedrijf wat ambitieus en innovatief is. Bij mijn eerste sollicitatiegesprek werd al gesproken wat ik na mijn eerste functie graag zou willen doen binnen het bedrijf. Ik voelde mij direct geprikkeld en serieus genomen.

Ik ben begonnen als Account Representative bij OEM Partnerships; de afdeling die de leaseactiviteiten van verschillende OEM partners behartigd. Het is een afdeling waar hard gewerkt wordt, en het beste uit iedereen gehaald wordt waarbij waar je goed in bent nog beter in kan worden en wat je nog niet onder knie hebt kan leren. Samen met de collega’s iedereen naar een hoger niveau tillen dat is waar het om gaat onder het motto “Work hard play harder”.

Binnen ALD is het altijd mogelijk jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Sinds een aantal maanden ben ik zelf dan ook doorgegroeid van de binnendienst naar de buitendienst. Mijn nieuwe functie als Partner Manager is een afwisselende functie met veel belangen op verschillende niveaus. Ik ben een spin in het web en heb dagelijks contact met de partner, de dealers tot aan grote zakelijke klanten en alles daartussen. Een functie waarbij ik de vrijheid krijg om op mijn eigen manier een partnership vorm te geven samen met de partner.

Ik kijk dan ook uit naar een mooie toekomst samen met ALD als werkgever.

Consent choices