Overslaan naar content

Onze mensen

Frank Haaksma

Sales Advisor

In 2020 ben ik begonnen bij ALD Automotive toen de samenwerking me Polestar begon. Hiermee is het mijn eerste baan na mijn studie commerciële economie met als afstudeerrichting digital marketing.

Polestar is de eerste digitale partner van ALD Automotive met een volledig digitale journey. Inmiddels zijn hier de partners Tesla, Lynk & Co en Harley Davidson ook bij aangesloten. Dit maakt dat ik in korte tijd veel verantwoordelijkheden heb gekregen, maar ook bijzonder veel heb kunnen leren.

De digital journey is een product dat continu in ontwikkeling is en mij hiermee scherp houdt. Met de digitale oplossing zijn wij uniek binnen ALD, wat maakt dat ik met mijn ervaring en contacten sturing kan geven aan de vormgeving hiervan. Dit doe ik samen met mijn managers, partners en stakeholders met wie ik nauw contact onderhoud.

ALD Automotive geeft mij hiermee de mogelijkheid om internationaal contacten op te doen om mee te denken aan de verbetering van onze digital journey. Deze verantwoordelijkheid motiveert mij enorm en maakt dat ik goed op mijn plek zit. ALD ervaar ik dan ook als een pittige, maar prettige werkgever met voldoende kansen.

De werkzaamheden doe ik samen met mijn collega’s waar een fijne werksfeer je tot nieuwe inzichten brengt en met open houdingen je goede samenwerking vindt.

Consent choices