Overslaan naar content

Onze mensen

Jonathan Kits

Teamleader Flex, Supply & Delivery

Sinds februari 2016 ben ik werkzaam bij ALD Automotive gestart op de afdeling Remarketing & Rental en daarna bij de afdeling Start of Contract - ALD Delivery. Dat team werd zo groot wat we het hebben opgesplitst naar Team Supply, Flex en Delivery waar ik de dagelijkse leiding nu heb!

Hiervoor ben ik 2 jaar actief geweest als projectleider in het wegonderhoud maar daarvoor ruim 12,5 jaar actief bij een groot autoverhuurbedrijf. Het verhuren van auto’s maar ook het projectmatig werken zit dus in mijn bloed.

Vanaf dag 1 heb ik mij gelijk thuis gevoeld bij ALD. Ik heb altijd van verandering gehouden en ALD veranderd graag mee met de markt en de behoefte van de mobiliteitsgebruiker. Er wordt je de ruimte te geven om met nieuwe ideeën te komen en mee te groeien met het bedrijf. Ook het volgen van een opleiding tijdens je baan is bij ALD geen probleem en goed te combineren.

Op de afdelingen Flex, Supply en Delivery staan we klaar voor de klant en proberen we mee te denken in de juiste oplossing bij het invullen van mobiliteit voor de wagenparkbeheerder maar ook voor de individuele berijder. Dit allemaal binnen het huidige wagenpark van ALD. Denk bijvoorbeeld aan Occasion lease, Privatelease, Shortlease maar ook aan elektrische fietsen of E-Scooters. Waar het team Supply zich vooral richt op het juiste aanbod van deze producten, is team Flex vooral bezig met het invullen van de flexibele vraag van de klanten en houd Delivery zich vooral bezig om elk gekozen mobiliteitsobject juist klaar te laten maken voor de klant en berijder.

Werken bij ALD is meegaan in de verandering van de Automotive markt en de behoefte van de mobiliteitsgebruiker. Welke duurzame en innovatieve oplossingen hebben we voor onze klant? ALD geeft mij de vrijheid om hierin te groeien en in mee te denken. Het constant zoeken naar de juiste oplossing maakt mijn werk op de bij ALD tot een zeer afwisselende en uitdagende baan. Zeker als we merken dat de klant dit waardeert en het gevoel krijgt dat we niet ons eigen belang voorop hebben staan maar dat van de klant. Natuurlijk heb ik ambities maar die sluiten naadloos aan bij ALD: meegroeien met ALD!

Consent choices