Skip to content

Interim HR Business Partner

Nederland, Noord-Holland, Hoofddorp€ 70 - € 75 per uurHR

Functieomschrijving

Tijdelijke HR Business Partner gezocht! Sta jij graag met je voeten in de klei? De business adviseren waar nodig? We zijn erg druk op de HR afdeling en om die reden zoeken wij per direct een interim HR BP (voor minimaal 6 maanden) die de lopende zaken gaat overnemen.

Wat ga je doen:
Als HR Business Partner ben je verantwoordelijk voor alle HR-aangelegenheden voor een aantal sectoren in de organisatie (Commercie en IT).

In deze rol ben jij sparringpartner en klankbord voor de leidinggevenden en adviseur op het volledige terrein van HR waaronder ziekteverzuim, arbo, performance management, persoonlijke (loopbaan)ontwikkeling, recruitment (selectie, geen werving) en conflicthantering.
Hierin schakel jij gemakkelijk tussen operationele activiteiten en tactisch advies. Je signaleert en initieert verbeterkansen.

Dit is een rol waarbij je met je voeten in de klei staat, je operationeel bezig bent maar ook projecten oppakt zoals het organiseren en begeleiding van het Onboard programma.

Je rapporteert aan de HR Director en werkt nauw samen met de 2 HR Business Partners, interim Recruiter en HR Assistant.

Wij zijn een fijn en hecht HR team. Het is druk maar we blijven oog hebben voor elkaar. We worden aangestuurd door een HR Director die veel vrijheid en ruimte geeft.

Werken bij ALD Automotive
ALD Automotive: één van de grootste leasemaatschappijen wereldwijd. Mobiliteit neemt een belangrijke plek in ons dagelijks leven in. Daarbij wordt het steeds persoonlijker en duurzamer; digitalisering, nieuwe vervoersconcepten, flexibele diensten én apps volgen elkaar in rap tempo op. ALD Automotive houdt zich voortdurend bezig met het verbeteren en verduurzamen van mobiliteit. Wij zoeken betrokken collega’s die hieraan willen bijdragen en dagelijks meewerken aan het overtreffen van de verwachtingen van onze zakelijke en particuliere klanten.

In het kort:

 • Onderdeel van de Franse bankgroep Société Générale ALD Automotive
 • Met 1,76 miljoen voertuigen in 43 landen behoort ALD Automotive wereldwijd tot de top drie van grootste autoleasemaatschappijen
 • Met innovatie en persoonlijke service als belangrijkste speerpunten zetten meer dan 6.500 werknemers zich iedere dag in voor de tevredenheid van onze klanten
 • In Nederland zorgen wij er met 250 collega’s voor dat onze klanten iedere dag mobiel zijn (Hoofddorp, Vuren en Hengelo)
 • ALD Automotive is in 2022 voor de vijfde keer Great Place to Work certified.

Vereisten

Jij brengt mee:

 • Afgeronde HBO-opleiding (richting Personeelsmanagement Personeel & Arbeid) met een aantal jaar aantoonbare HR werkervaring
 • Aantoonbare kennis op het gebied van arbeids- en sociaal verzekeringsrecht
 • Teamspirit en sterk ontwikkelde communicatieve vaardigheden
 • Je bent in staat om praktische en flexibel te kunnen schakelen tussen verschillende taken (zowel op operationeel als tactisch niveau)
 • Een klantgerichte, oplossingsgerichte en proactieve instelling met de focus op kwaliteit en resultaat
 • Nuchtere inslag gecombineerd met humor past goed bij ons
 • 28-32 uur beschikbaar, per direct

Jij krijgt:
Wij vinden het belangrijk dat jij je prettig voelt op je werk en met plezier naar kantoor komt. Een goede samenwerking vinden wij erg belangrijk. Wij bieden een moderne en inspirerende werkomgeving met een collegiale sfeer, een platte organisatie met korte lijnen én hele goede voorwaarden.

 • Een tijdelijke opdracht voor de duur van 6 maanden met een optie op verlenging
 • Tarief max 70-75 euro ex btw ex reiskosten
 • Een mooie functie bij een internationale speler met groeiambities
 • De mens staat bij ons echt centraal, dat zie je o.a. terug in de doorgroei- en ontwikkelmogelijkheden (zo is er echt ruim budget voor ontwikkeling en hebben we een digitaal learning platform met allerlei trainingen en cursussen die onze collega’s daar kunnen volgen)
 • We zorgen ook voor jou en hoe vitaal jij je voelt. Zo hebben we een sportteam die van alles organiseert (zoals bootcamps, hardlooptrainingen etc.) en hebben we een ‘Welly” app die jou adviseert op het gebied van body, mind en food en er ligt door heel ons bedrijfspand vers fruit
 • Er is een goede balans tussen werk en privé
 • Een moderne flexregeling (minimaal 2 dagen op kantoor en rest van de dagen vanuit een eigen locatie)

Enthousiast geworden?
Chantal van Vorden, interim recruiter, kan je meer vertellen over de functie. Voor vragen kun je contact met hem opnemen via 020-6587000. Is dit de vacature die bij je past? Aarzel dan niet en stuur je curriculum vitae en bondige motivatie, door te klikken op de button "solliciteren".


Wij wensen niet benaderd te worden als potentiële klant of opdrachtgever

of

Consent choices