Overslaan naar content

Ontwikkeling

Blijf in beweging bij ALD: ontwikkel jezelf verder

Wil jij alles uit jezelf halen? Altijd in beweging blijven? Bij ALD krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Met ALD Expertise, verschillende trainingen, cursussen en jouw individuele leerplan Future@ALD. Zo ben je klaar voor de toekomst.Zet je carrière in de volgende versnelling.  Let’s drive together! Bekijk onze vacatures en solliciteer direct.

Future@ALD Heb je een toekomstvisie voor ogen? Een plan voor jouw carrière? Perfect. Daaraan kun je werken in ons ontwikkelprogramma Future@ALD. Samen met je leidinggevende ga je aan de slag om jouw ambities waar te maken. Op naar de volgende bestemming!

ALD Expertise Je kennis up-to-date houden, dat is hoe jij jouw expertise vergroot en in ontwikkeling blijft. Daarom hebben we het kennisprogramma ALD Expertise opgezet. Experts binnen ALD maakten een overzicht van relevante kennis en bijbehorende informatiebronnen. Je kunt dit kennisprogramma volgen en daarna jezelf testen met de leerdoelen die de experts stelden.

Ambition Teams Heb jij vernieuwende ideeën? Doe dan mee met onze Ambition Teams. Samen met collega’s ga je aan de slag met vernieuwing en verbetering van de strategische doelen van ALD. Zo krijg je de ruimte om taken op te pakken buiten je gewone werkzaamheden.

Elk team heeft een MT-lid als sponsor, ontvangt financiële ondersteuning en krijgt externe begeleiding. Het Ambition Team houdt klankbord- en voortgang sessies met het MT. Zijn de ideeën helder en uitvoerbaar? Dan maakt het team een plan van aanpak en gaat het aan de slag. Zo werk je samen aan de toekomst van ALD.

Klinkt goed?

Zet je carrière in de volgende versnelling.  Let’s drive together! Bekijk onze vacatures en solliciteer direct.

Consent choices