Skip to content

Onze mensen

Redouan Harhour

Sales Advisor

De kans om te groeien, en de waardering die je verdient, daarom werk ik bij ALD!

In 2021 kwam ik als stagiair binnen bij ALD bij het OEM Partnerships. Met tassen aan werkervaring, en koffers aan leergierigheid vond ik mijn weg binnen het team. Na mijn plek te hebben gevonden als stagiair was het tijd voor mij om te groeien, dit heb ik gedaan door mijn weg te vinden als Sales Advisor voor verschillende labels binnen het team OEM Partnerships. Met geweldige collega’s en teamleiders heb ik altijd de waardering gekregen die ik verdien.

Ook de doorgroeimogelijkheden op internationaal gebied zijn voor mij enorm aantrekkelijk. Ik ben altijd enorm geïnteresseerd geweest in het internationaal werken en op basis van deze interesse heb ik ook mijn opleiding gekozen, International Business and Management Studies. Bij ALD heb ik de ruimte om mijn internationale skill set nog verder te ontwikkelen omdat ze buiten de mogelijkheden, ook de collega’s hebben met de nodige ervaring om mij te begeleiden.

Bij ALD heb ik de ruimte gekregen om te leren op mijn manier. Ik ben zelf een persoon die het snelst leert door dingen te doen en bij ALD wordt dit aangemoedigd. Het inwerken gebeurt op jouw manier en op jouw tempo wat enorm prettig is.

Ik koos ALD, want daar kom je verder mee!

Consent choices