Overslaan naar content

Onze mensen

Sanne Lucas-Wallig

Communications Manager

Een positieve sfeer en ambitieuze collega’s, bij een klantgerichte organisatie met focus op duurzaamheid en innovatie. Daarom werk ik met plezier bij ALD Automotive! Hiervoor heb ik zeven jaar gewerkt bij een grote arbeidsbemiddelaar in Amsterdam. Daar begon ik als Marketeer en ben ik doorgegroeid tot Marketing Director. Met die ervaring wilde ik graag een nieuwe uitdaging aangaan. Die vond ik in 2018 bij ALD Automotive.

E-bikes, e-scooters en segways Het gevoel dat ALD Automotive bij mij zou passen, werd al tijdens mijn eerste gesprek bevestigd. Ik kreeg een warm onthaal, dat al begon bij de slagbomen. Iedereen was vriendelijk, enthousiast en open. Ook raakte ik onder de indruk van de innovatieve mobiliteitsoplossingen zoals e-bikes, e-scooters en segways én van het ALD Mobility Experience Center met tientallen interactieve schermen.

Innovatie en duurzaamheid Je hoeft zeker geen autoliefhebber te zijn om bij ALD Automotive te werken. Het gaat allang niet meer alleen om auto’s, maar meer om (duurzame) mobiliteit. Mijn persoonlijke drive ligt, net als die van vele collega’s, dan ook vooral bij klanttevredenheid, innovatie en duurzaamheid. ALD Automotive wil de mobiliteit van de toekomst dichterbij halen als mobiliteitsaanbieder en wereldwijd leider zijn in duurzame mobiliteitsoplossingen, door digitalisering, maatwerk, flexibiliteit, een excellente klantbeleving en een uniek mobiliteitsmerk. Daar draag ik graag aan bij.

Afdeling Communicatie Communicatie heeft een grote rol binnen ALD Automotive. We houden ons bezig met PR, content, leadgeneratie, marketing automation, customer journey optimalisatie, evenementen, digital marketing, e-mail marketing en nog veel meer. Daarbij werken we veel samen met verschillende afdelingen en worden we regelmatig om advies gevraagd. Er is altijd genoeg te doen, waardoor de dagen erg gevarieerd zijn.

De afdeling Communicatie is onderdeel van Marketing & Strategy, waar er met nog zes collega’s wordt gewerkt aan innovatieve product-, web- en strategieontwikkeling.

Flexibele werkplekken Je bent altijd welkom op kantoor, waar je je laptop kunt koppelen aan de dubbele beeldschermen om aan de slag te gaan. Persoonlijk kom ik graag naar kantoor, om met collega’s te kunnen sparren en rustig te kunnen werken. En in de ochtend loop ik dan graag even langs de barista in ons Mobility Café voor een verse bonenkoffie en een praatje met collega’s. Wil je samen of alleen aan een project werken? Dan is er altijd wel een geschikte ruimte waar je terecht kunt. Natuurlijk is ALD Automotive ook volledig ingericht op het thuiswerken. We vinden het wel belangrijk om regelmatig als team Marketing & Strategy bijeen te komen. Daarom zijn we minimaal twee dagen per week op kantoor, en proberen we één dag per week met zijn allen aanwezig te zijn.

Thuisgevoel Het fijne aan ALD Automotive is dat er veel ruimte is voor jou als persoon. Elke medewerker kan bijdragen aan de toekomst van ALD Automotive, en iedereen mag zichzelf zijn. We lachen veel, helpen elkaar, én we kunnen kritisch naar elkaar zijn. Een gezonde en ontspannen werkomgeving, waarin ik me erg thuis voel!

Consent choices