Overslaan naar content

Onze mensen

Stephan Timmer

Pricing Manager

Na mijn afstuderen aan de IVA in Driebergen heb ik niet in de automotive industrie gewerkt totdat ik bij ALD Automotive startte begin 2020. Na 5 jaar gewerkt te hebben in de telecom industrie was het tijd om eindelijk de overstap te maken naar automotive. Wel kreeg ik de kans om de rode draad, pricing in mijn geval, voort te zetten. Na in het binnen- en buitenland te hebben gewerkt in pricing rollen kreeg ik de mogelijkheid om het Pricing Team aan te sturen binnen ALD Automotive. Dit was de uitdaging waar ik naar op zoek was.

Binnen ALD kreeg ik de ruimte om mijn eigen ideeën te ontwikkelen en toe te passen op het mooie product portfolio van ALD. Het is in mijn ogen typerend voor de cultuur binnen ALD om mensen het vertrouwen te gunnen om met een nieuwe zienswijze bestaande werkwijzen op opbouwende wijze uit te dagen. Binnen ALD is altijd ruimte voor nieuwe ideeën en men wordt op alle lagen in de organisatie uitgedaagd om met nieuwe ideeën te komen als je ziet dat zaken beter kunnen.

Het mooie aan een rol binnen Pricing is dat je met collega’s vanuit de gehele organisatie kan samenwerken om onze producten en diensten nog beter te maken. Samen werken aan onze producten en dit terug zien in onze klanttevredenheid is waar het voor mij om draait. Dit is iets dat je proeft bij alle collega’s, de wil om samen te werken aan onze producten en diensten om daarmee onze klanten tevreden te stellen.

Consent choices