Overslaan naar content

Onze mensen

Yannick van den Brom

Account Manager Jr.

Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in de automotive branche. Als bijbaan heb ik bijvoorbeeld bij een Volvo dealer in de sales gewerkt en mijn afstudeerstage vond plaats bij een Mercedes-Benz dealer.

Waarom ik de automotive sector zo leuk vind? Omdat het continue in beweging is. Met name het vraagstuk rondom mobiliteit spreekt mij erg aan. Na mijn bachelor commerciële economie halverwege 2018 te hebben behaald, vond ik het dan ook een logische vervolgstap om een baan in de autobranche te zoeken. En deze vond ik dan ook in november bij ALD Automotive in de vorm van de functie van Account Representative voor de Internationale Accounts. Een baan waarin ik mijn passie voor de automotive branche kan combineren in mijn dagelijkse werkzaamheden.

Persoonlijk, betrouwbaar, innovatief, met oog voor haar werknemers: dit zijn enkele kernwoorden die voor mij ALD het beste beschrijven. Ik vind een collegiale werkomgeving, alsmede een platte bedrijfsstructuur erg belangrijk. En dat merk je ook echt. Vandaar dat de organisatie al meerdere keren als Best Workplace is uitgeroepen. Tevens spreekt het feit dat ALD Automotive innovatie hoog in het vaandel heeft staan mij erg aan.

De cultuur binnen de afdelingen is te typeren als collegiaal, waarbij samenwerken en de mogelijkheid om jezelf te kunnen ontwikkelen centraal staan.

Een prettige werkomgeving, waarbij je jezelf kunt zijn, geluisterd wordt naar eigen initiatieven en waarbij je de ruimte krijgt om je op persoonlijk vlak te kunnen ontwikkelen.

Een bijdrage te mogen leveren aan de ontzorging van klanten en het gezamenlijk vieren van successen binnen de organisatie.

Consent choices