Overslaan naar content

ALD All Sports - Stelvio for Live

In het eerste weekend van september hebben zo'n 15 enthousiaste en sportieve collega's deelgenomen aan de Stelvio for Live en daarmee geld ingezameld voor gepersonaliseerd onderzoek naar kanker.

Lees hieronder een korte impressie van hun reis!

Wat was het gaaf, gezellig, intens en ook zwaar!  Met 15 man voor 3 dagen naar Bormio, inclusief fietsen en bagage. Een flinke organisatie. Er waren 2 busjes geregeld, bestickerd en al.  Voor sommigen begon de reis op donderdag al. Lachen gieren brullen natuurlijk onderweg. Van slechte muziek tot elkaar op de hak nemen. Vrijdag kwamen we samen in het hotel, waar we de spullen in orde maakten en lekker gingen eten. 

Zaterdag vroeg op voor de groepsfoto. En de wandelaars en XXL fietsers mochten om 8:00 aan de uitdaging starten. De anderen om 9:30. Helaas regende het al bij vertrek, kleine smet. Want hierdoor was het imposante uitzicht meestal niet te zien.

Iedereen heeft zijn/haar doel behaald. Een enorme prestatie. De biertjes en andere drankjes op het plein zaterdagmiddag waren dik verdiend. Het bleef nog lang gezellig, om weer met slaaptekort aan de terugreis te beginnen zondag.

Het was een ontzettend mooie ervaring. Gaaf dat we ruim 27.000 euro hebben opgehaald voor individueel kankeronderzoek d.m.v. DNA!

Consent choices