Overslaan naar content

Onze mensen

Barkif Nazar

Data Scientist

Na het afronden van mijn studie econometrie ben ik sinds november 2020 als Data Scientist werkzaam bij ALD Automotive. Op dat moment was de interessante wereld van autoleasing voor mij nog helemaal nieuw maar met hulp van mijn collega’s ben ik in korte tijd goed op weg geholpen.

ALD is een heel open en professionele organisatie waar ik mij al vanaf de eerste dag op mijn gemak voelde. Het ambitieuze karakter van de organisatie en het doel om klanten op allerlei innovatieve wijzen te voorzien van mobiliteit in combinatie met de flexibiliteit, zelfstandigheid en ruimte voor je eigen creativiteit maakt ALD voor mij tot een fijne organisatie om voor te werken.

In mijn rol heb ik de mogelijkheid om samen te werken met verschillende afdelingen voor het ontwikkelen van toepassingen waar wij slim gebruik maken van data om onze product- en dienstverlening te verbeteren. Door het toepassen van grote stromen van data proberen wij oplossingen te vinden voor business- en optimalisatievraagstukken die met het menselijk oog lastig op te lossen zijn. Hierin speelt creativiteit en eigen initiatief een belangrijke rol en daar is bij ALD veel ruimte voor.

Mijn ambitie is om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van ALD naar een datagedreven organisatie om onze klanten duurzaam en effectief te blijven voorzien in hun mobiliteitsbehoeften.

Consent choices