Overslaan naar content

Onze mensen

Ester Beukers

Internal Control Officer Sr.

Voor ALD Automotive heb ik als Customer Service Executive gewerkt voor een Japans bedrijf. Hier was ik verantwoordelijk voor het uitvoeren van project management, met als doel bedrijfsprocessen te ontwikkelen en te verbeteren, om zo het niveau van service verlening aan de klant te optimaliseren.

Bij ALD Automotive kreeg ik het aanbod om te starten als Business Analyst. Een afwisselende functie waarin ik verantwoordelijk was voor het analyseren van financiële gegevens en rapporteren en adviseren op dat gebied, procesverbeteringen aandragen en doorvoeren, het bouwen en onderhouden van financiële rapportages en presentaties en trainingssessies verzorgen op het gebied van Pricing, Business Planning & Control.

Na 5 jaar werd mij een mooie kans geboden om door te groeien in een nieuwe functie van Project Manager Strategy op de afdeling Marketing. In deze rol mocht ik naast eigen projecten ook diverse “Ambition Teams” begeleiden met als doel om mensen deelgenoot te maken van strategische doelen middels specifieke projectopdrachten bijdragende aan het strategisch plan. Voor medewerkers een mooie kans om activiteiten op te pakken buiten het normale takenpakket en hun potentieel zichtbaar te maken aan collega’s.

Na 3 jaar de mooie kans om het beheer van projecten naar een hoger niveau te tillen en Programma Management geleidelijk te introduceren, samenwerkend met collega’s aan diverse disciplines: Project Management, Proces Management en Change Requests. Juist door de diversiteit een mooie aanvulling op elkaar.

In 2019 ben ik gevraagd voor Internal Control Management en ook hier ontwikkelkansen en doorgroei naar een senior rol m.i.v. 2022 met inmiddels een fijne collega erbij. Vanuit Internal Control schakelen we met alle afdelingen voor benodigde checks en informatie en kijken we samen naar aanbevelingen voor verbeteringen. Door de persoonlijke sfeer weten we binnen ALD wat we aan elkaar hebben, kunnen we bij collega’s langslopen voor antwoord op vragen en zijn collega’s bereid om te helpen en samen te werken aan een succesvolle oplossing.

Doorslaggevend voor mij bij de keuze voor ALD Automotive waren de persoonlijke en vriendelijke gesprekken en het aanbod van afwisseling en groeimogelijkheden. Dit is in de praktijk ook gebleken.

De voordelen die ik ervaar om voor ALD Automotive te werken, zijn ondanks groei nog steeds een persoonlijke en vriendelijke cultuur, de ontwikkelkansen die geboden worden aan medewerkers en binnen kaders ruimte voor vrijheid en creativiteit om vernieuwingen en of verbeteringen te realiseren.

Consent choices