Overslaan naar content

Sociale Activiteiten

Alleen ga je sneller, samen kom je verder

Dat motto past bij ons als bedrijf. Samenwerken vinden we zo belangrijk dat we regelmatig leuke dingen met elkaar doen. De personeelsvereniging organiseert elk jaar een paar activiteiten. Van een weekend wintersport of een zomerfeest op het strand, tot schilder- en kookworkshops of een avondje karten met steengrillen.

Vrijdag borreldag Maandelijks is er een borrel op de vrijdagmiddag met hapjes en drankjes. Een goed begin van het weekend.

Personeelsbijeenkomsten In het voorjaar en het najaar is er een personeelsbijeenkomst waarin we je bijpraten over de resultaten en ontwikkelingen. Elke personeelsbijeenkomst heeft een thema. Er worden successen benoemd en uitdagingen besproken. Collega’s die een uitzonderlijke prestatie hebben geleverd worden in het zonnetje gezet. Na afloop praten we na onder het genot van wat lekkers, variërend van crêpes of sushi tot kebab of hamburgers.

Samen wielrennen Wielrennen heeft bij ons een speciaal plekje veroverd. Meerder keren per jaar stappen collega’s (al dan niet uit de Benelux) gezamenlijk op de fiets om bijvoorbeeld de Mont Ventoux te beklimmen, de Toerversie van de Tour de France te rijden of aan de Dam tot Dam Fiets Classic mee te doen. Daarnaast is er ruimte voor spontane initiatieven: een motortoer tocht, sporten voor het goede doel of een hardloop evenement.

Successen vieren

Successen worden bij ALD Automotive niet in stilte gevierd. Belangrijke mijlpalen, prestaties of prijzen vieren we altijd samen. Zo was er op 11 juni 2016 de viering van het feit dat we dat jaar als beste leasemaatschappij van Nederland waren uitgeroepen. Maar successen vieren we ook door spontaan alle medewerkers bij elkaar te roepen en met elkaar te vieren dat een mijlpaal is behaald, waarna er veelal lekkernijen klaar staan. Daarnaast stimuleren we onze werknemers graag hun persoonlijke succes delen, jubilarissen te feliciteren of afdelingsresultaten te delen op ons interne platform ALDlive.

Consent choices