Overslaan naar content

Onze organisatie

Extremely digital & extremely personal

ALD Automotive is een leasemaatschappij die zich onderscheidt door haar innovatieve en persoonlijke aanpak, zowel richting onze klanten als onze medewerkers. Ons motto is niet voor niets: extremely digital & extremely personal.

Persoonlijke en innovatieve mobiliteit

In Nederland heeft ALD Automotive ongeveer 220 medewerkers: groot genoeg om een toonaangevende speler in de markt te zijn en klein genoeg om elkaar bij naam te kennen. Wij zijn daarmee een zeer open en platte organisatie met korte communicatielijnen. Wij weten wat we willen en ook wat we aan elkaar hebben. In Nederland heeft ALD Automotive drie vestigingen (in Hoofddorp, Hengelo en Vuren) en een vloot van ongeveer 70.000 voertuigen.

Kernwaarden van ALD Automotive

  • Vriendelijk: met aandacht en zorg, hartelijk.

  • Gedreven: enthousiast, de wil om succesvol te zijn.

  • Oplossend: helder maken waar het om gaat, een antwoord bedenken voor een probleem.

  • Samenwerkend: meedoen, meewerken, samendoen.

  • Persoonlijk: op de ontvanger gericht en vanuit de eigen persoon.Onze visie op werken

Werken bij ons betekent werken vanuit jouw gedrevenheid en kwaliteiten. Daarmee breng je onze organisatie verder in innovatieve mobiliteitsoplossingen en servicegerichtheid. Als medewerker maak jij het verschil in onze organisatie: als jij succes hebt in je werk, dan heeft onze organisatie dat ook. Door vanuit je eigen kracht en talent een bijdrage te leveren en een ondersteunende en inspirerende werkomgeving te creëren, komen wij tot het beste resultaat! Hier lees je hoe we jou begeleiden in je ontwikkeling.Strategie ALD Automotive

ALD Automotive heeft als doel om toonaangevend te zijn en continue te vernieuwen in een markt die blijvend verandert. Hierbij staat de mens centraal en medewerkers worden dan ook intensief bij de strategie betrokken. Wij beschouwen onze medewerkers als experts binnen hun vakgebied en we doen er alles aan ze te laten werken vanuit hun unieke persoonlijke kwaliteiten. Onze organisatie let continu op de optimale verbinding tussen individuele medewerkers en de ambities van ALD Automotive.

Het Management Team van ALD Automotive Nederland bestaat uit: (van links naar rechts): Stefan Kamp, IT Director, Wijnand Kuiper, Financial Director, Marijke Bron, Direct Sales Director, Jeroen Kruisweg, CEO, Pravin Chaturi, Indirect Sales Director, Crispijn Kuijvenhoven, General Secretary, Danielle Kruger, HR Director, Lonneke van der Horst, Marketing & Strategy Director en Louis Wyers, Operational Director.ALD Automotive Group

Wereldwijd bestaat de vloot van ALD Automotive uit ruim 1,7 miljoen voertuigen. We zijn vertegenwoordigd in meer dan 43 landen wereldwijd met totaal ongeveer 6.300 werknemers. Daarmee staat ALD Automotive in de top 3 van grootste leasemaatschappijen en een echte mondiale speler in financiering en beheer van mobiliteit. In Europa is ALD Automotive zelfs de nummer één leasemaatschappij in vlootgrootte.Onderdeel van Société Générale

ALD Automotive is onderdeel van de Franse bank Société Générale. Société Générale Group is één van de grootste Europese financiële dienstverleners. Gebaseerd op een divers universeel bankmodel, combineert Société Générale financiële stabiliteit met een strategie van aanhoudende groei. Het streeft na om de referentie voor ‘relationship banking’ te zijn. Dat houdt in dat ze dichtbij haar klanten wil staan, dat ze herkenbaar wil zijn voor haar markten en dat ze gekozen wil worden om haar kwaliteit en de betrokkenheid van haar teams.

“Als je een schip wil bouwen, verzamel dan geen mensen om hout te verzamelen en geef ze geen taken en werk. Leer ze liever te verlangen naar de eindeloze immensheid van de zee.” (Antoine de Saint Exupery). Het succes van ALD begint bij de mooie cultuur die we hebben gebouwd en alle mensen die zich voor ALD willen inzetten. Wij hebben een B2B leasing bedrijf omgebouwd tot een complete, multi-brand mobility service provider. We zijn gegroeid van een vloot van 20.000 naar meer dan 70.000 auto’s in maar een paar jaar. En terwijl we dat deden, hebben we ook ons werk interessanter gemaakt door onze schaalbaarheid te verbeteren en aan operational excellence te werken. En onze innovaties hebben internationale awards gewonnen. Wij zijn een trots bedrijf, en het is ons totale team dat dat allemaal waar maakt. Ik ben daardoor geïnspireerd, door de diversiteit in ons bedrijf, het ondernemerschap en onze strategie. Dat zijn begrippen die niet altijd zo goed samengaan, maar volgens mij juist de mix zijn waardoor wij ons zo succesvol ontwikkelen.”

 Jeroen Kruisweg CEO ALD Automotive Nederland

Consent choices