Skip to content

Onze mensen

Pim Swolfs

Fleet Analyst

In juni 2021 ben ik gestart als Fleet Analyst bij ALD Automotive. Leasing en de gehele automotive branche was voor mij op dat moment nog helemaal nieuw. Het eerste wat mij opviel was een ambitieuze, maar ook warmhartige werkomgeving. Een klantgerichte organisatie met een duidelijke visie en missie met betrekking tot mobiliteit en daarbij een focus op innovatie en duurzaamheid.

Als Fleet Analyst ben ik medeverantwoordelijk voor de total cost of ownership en margeoptimalisatie van onze rentalvloot en occasion lease door middel van gedegen analyses en voorspellingen. Daarnaast heb ik een adviserende rol ten behoeve van ons aanbod binnen onze verschillende verkoopkanalen. In mijn functie werk ik met verschillende afdelingen samen en ben ik betrokken bij meerdere initiatieven. Dit maakt mijn werkzaamheden enorm divers.

De informele cultuur en werksfeer binnen de organisatie zorgen ervoor dat jij je thuisvoelt. Binnen ALD is er veel ruimte voor jou als persoon. Zelfontwikkeling en verantwoordelijkheid worden uiterst gewaardeerd. Dit zorgt ervoor dat iedere medewerker de mogelijkheid geniet om te accelereren. De kracht hiervan draagt bij aan een motiverende werkomgeving, waarin ik mij kan vinden!

Consent choices